Nieuwe soulslike-game Deathbound krijgt releasedatum

We mogen weer een game aan de releasekalender toevoegen. Deathbound heeft namelijk een releasedatum gekregen.

De game van Trialforge Studio werd vorig jaar aangekondigd en heeft dus inmiddels een releasedatum gekregen. In bovenstaande trailer zien we dat de game op 8 augustus 2024 uitgebracht wordt.

Deathbound is een nieuwe soulslike RPG die spelers meeneemt naar de meedogenloze stad Akratya, waar geloof en wetenschap met elkaar botsen. De uitgever schrijft dat deze ‘uitdagende wereld vereist dat spelers samenwerken met gevallen krijgers, die elk unieke vaardigheden en een rijke geschiedenis bezitten’. In het spel moet het mogelijk zijn voor spelers om snel en makkelijk tussen verschillende personages te switchen.

Ieder personage heeft zo zijn eigen vaardigheden en het switchen hiertussen moet ‘cruciaal zijn voor succes, waarbij sterke relaties leiden tot krachtige buffs tegen meedogenloze bazen’.

Braziliaanse cultuur

De wereld van Deathbound is geïnspireerd op de Braziliaanse cultuur, met invloeden zoals Capoeira en meeslepende muziek die overal in Akratya te horen zijn. Trialforge Studio heeft met veel zorg deze unieke wereld ontworpen, waarbij hun Braziliaanse roots in elk aspect van het spel terug te vinden is.

Deathbound is vanaf 8 augustus 2024 voor de Xbox Series X|S beschikbaar.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties