Het zijn mooie tijden voor de liefhebbers van griezelige games. Resident Evil 7 deed bij velen de nekharen overeind staan, de remake van Resident Evil 2 was een schot in de roos en dan zijn er nog de vele indies zoals Layers of Fear en het aankomende Blair Witch. Capcom zelf zit ook niet stil en is bezig met een nieuwe Resident Evil. Kom maar op!

Man wat geniet ik van de remake van Resident Evil 2. De rest van de redactie snapt maar niet waarom ik een game vaker dan 1 keer uit zou willen spelen, of in het geval van RE2 zelfs een keer of 6 inmiddels. Met smart zit ik dan ook te wachten op het volgende project en het lijkt er op dat we niet zo heel lang meer hoeven te wachten op meer info of een aankondiging.

Er is een mail uitgegaan van Capcom’s Division 1, het team achter de Resident Evil en Devil May Cry games, die een aantal gelukkige gamers uitnodigt om volgende maand een nieuw Resident Evil-project te testen. Het testen zal plaatsvinden in Tokio op 8 en 9 september.

Verder is er nog weinig bekend. Gaat het om Resident Evil 8? Of zou het na de succesvolle remake van Resident Evil 2 gaan om een remake van deel 3, Nemesis? Als dit nieuwe project net zo goed wordt als de laatste twee games kan ik al niet wachten. Rest er nog een laatste vraag: waarom heb ik nog geen uitnodiging lieve mensen van Capcom?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments