De enige echte Rayman maakt zich op voor een nieuw avontuur aldus Ubisoft. Dit keer is Rayman vergezeld door nieuwe vrienden.

Dit keer wordt Rayman bijgestaan door zijn Viking vriendjes waaronder Barbara, in een missie om de Incrediballs te bevrijden. Ik hoor je denken, Incrediballs? Wacht even, ik leg het verhaal uit. Het betoverde bos is in grote problemen want de eeuwen oude eieren (incrediballs) die de heilige boom in stand houden zijn gestolen en stuk voor stuk over de wereld verspreid. Je raadt het al, Rayman en zijn team moeten in een soort Tag Team door middeleeuwse kastelen heen waar het ook nog eens spookt, of door mythische werelden van onder andere Olympus om de Incrediballs te zoeken.  Zodra je een lieve incrediball heb bevrijd gaat deze terug naar zijn/haar thuiswereld waar je hem/haar moet voeden, mee kan spelen of zelfs muziek maken!

De kracht van deze incrediballs kan gebruikt worden om meer spelers in het avontuur te betrekken voor nog meer aktie. Hoe meer je er verzamelt hoe meer de heilige boom zal groeien. Je kan tijdens dit avontuur met je vrienden vergelijken wie er de betere avonturier is. Check de trailer en hieronder vind je ook wat screens van al het moois wat gaat komen.

042314

042315

042312

Ook dit avontuur ziet er briljant uit, er gebeurt heel veel op de voor- en achtergrond. De bijzondere “flow” gameplay mechanic zit er in en dat voelt zo goed! Ik kan nu al zeggen dat dit een juweel van een game wordt, al ben ik benieuwd hoe het zal spelen met meer spelers tegelijk én die interactie met de incrediballs….. Had Ubisoft hier niet een andere naam voor kunnen verzinnen?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments