Nieuwe Plants vs. Zombies aangekondigd: Battle for Neighborville!

We hadden geen officiële bevestiging nodig om te weten dat er al jaren aan gewerkt wordt. Nu is dan eindelijk de nieuwe Plants vs. Zombies bevestigd én aangekondigd in een strakke kleurrijke trailer vol actie en hilariteit. Check je hem even uit?

In Plants vs. Zombies – Battle for Neighborville pak je in de kleurrijke flora en fauna de strijdbal op, die immers nooit begraven lijkt te zijn. De trailer laat de nodige actie zien zoals we die kennen van de voorgangers van de Plants vs. Zombies franchise. Laat ik er dus niet te veel woorden aan vuil maken en check vooral de trailer.

Overigens, wat wel leuk is om te weten is dat je niet tot de release van 18 oktober 2019 hoeft te wachten om de game te kunnen spelen. Vanaf vandaag kun je namelijk aan de slag met de Founders Edition. In deze vroege editie wordt je de komende zes weken van wekelijkse content voorzien. Het doel hiervan is natuurlijk dat de ontwikkelaars feedback kunnen verzamelen om zodoende de laatste puntjes op de spreekwoordelijk ‘i’ te zetten. Uiteraard heb jij als gamer hier ook voordeel van, want je kunt al lekker spelen en bovendien de game tegen een gereduceerd tarief van €29,99 aanschaffen. Ook krijg je allemaal in-game beloningen in de schoot geworpen als je hier een bijdrage aan levert.

Mocht je geïnteresseerd zijn in de Founder’s Edition van Plants vs. Zombies – Battle for Neighborville. Check dan vooral even deze link.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments