Er zijn een hoop mensen die momenteel Player Unknown’s Battlegrounds spelen. Er zijn ook een hoop mensen die graag zouden zien dat die game wat beter zou draaien. Ergens vandaag komt er een patch die daarvoor moet zorgen.

Update: hier een video met de vergelijking na de patch:

Het ontwikkelteam achter PUBG werkt hard aan de game en is ook erg blij met alle support en feedback die ze van de fans krijgen. Aan de hand daarvan kunnen ze namelijk de game verbeteren, zowel nu als nadat de game uit Xbox Game preview komt. Het eerste resultaat is de patch die vandaag live gaat. Deze patch lost diverse bugs op, verbetert verscheidene animaties, maakt je UI duidelijker en meer. Voor de volledige lijst met fixes kijk je hier.

Er was de afgelopen dagen best wat commentaar op de game, maar goed, de game is ook nog in preview en er wordt dus nog hard aan gewerkt.  De ontwikkelaars moedigen je ook aan om dingen die je verholpen of aangepast wilt zien te melden op het PUBG-forum. Hmm, misschien een paar suggesties voor de naam, want die is gewoon kut om te schrijven.

Wie van jullie speelt hem al?

 

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
View all comments
Lincoln
Lincoln
4 jaren geleden

Na de update toch het gevoel dar hij nog altijd evenzwaar laggt en crashed.