Nieuwe Outriders-gameplay onthuld

Outriders, dat is een game waar we nog maar weinig over gehoord hebben. Tot vandaag want nu zijn er daadwerkelijk gameplay beelden.

SQUARE ENIX heeft nieuwe gameplay-beelden getoond van Outriders, de spectaculaire, komende RPG-shooter van People Can Fly, de ontwikkelaars van Gears of War: Judgment en Bulletstorm, en Square Enix External Studios, de mensen achter Sleeping Dogs en Just Cause.

De getoonde drop-in co-op ‘First City’-gameplay onthult nooit eerder getoonde Pyromancer-krachten, gloednieuwe hyper-geëvolueerde wezens, informatie over het Outriders World Tier-systeem, een blik op een sfeervolle nieuwe omgeving en meer.

Outriders verplaatst spelers naar een gloednieuwe, duistere sci-fi-wereld. De game is een ware mengvorm van genres die de diepgang en het verhaal van een RPG combineert met de intensiteit van third-person-shooter-gevechten met indrukwekkende superkrachten. De diepgaande ontwikkelingsmogelijkheden van personages en vele items zorgen voor een grote diversiteit aan creatieve personage-klasse-builds, en geven een nieuwe dimensie aan de over-the-top, op skills gebaseerde gameplay waar People Can Fly om bekend staat, voor een overweldigende RPG-shooter-ervaring.

We maken de game die we zelf altijd al wilden spelen. Het team van PCF bestaat geheel uit gamers, en we zijn dol op shooters. Shooters zitten in ons DNA en we maken ze al decennia. Tegelijkertijd zijn we ook gek op RPG’s. We hebben altijd verlangd naar een diepgaande RPG, met een episch verhaal en de flexibiliteit om vele interessante personages te bouwen, maar dan moest er ook een op skills gebaseerd, uitdagend en intens vechtsysteem in die RPG zitten. Toen we de kans kregen die game zelf te maken, was dat als een droom die werkelijkheid werd.

Bartek Kmita, creative director van OUTRIDERS bij People Can Fly

De Outriders First City-gameplay-video is slechts één van de onderdelen van de Outriders Broadcast, een nieuwe, maandelijkse show die dieper ingaat op de verschillende facetten van de duistere en wanhopige wereld van Outriders. Je kunt de uitzendingen volgen voor nieuws over gameplay en omgevingen, de diepgang van personages en updates van de ontwikkelaars.

Outriders komt tegen het einde van 2020 uit voor de Series X en de Xbox One.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties