Op de Invitationals worden zoals gebruikelijk de nieuwe komende operators bekend gemaakt. Wij stellen ze aan jullie voor.

Zoals we al eerder gemeld hebben zijn de volgende twee operators specialisten, de zogenaamde CBRN-operators. Operation Chimera draait om een mysterieuze infectie te in een klein dorp in New Mexico. Om het quarantainegebied veilig te stellen, heeft Six de twee grootste experts ter wereld geselecteerd op het gebied van biologisch gevaar.

Finka

Finka geeft elke operator een nanobot-injectie voor iedere operatie. De nanobots zijn gemaakt van zink en er is een farmaceutische mix verwerkt in de structuur van de nanobots. Als ze haar signaal activeert, worden de nanobots gedesintegreerd. Het zink dient als voedingsmiddel voor het lichaam, en zorgt ervoor dat de medicijnen sneller worden opgenomen. De operators krijgen een korte stoot gezondheid zodat ze weer overeind kunnen krabbelen, een extra zetje krijgen en beter kunnen richten.

Lion

Met EE-ONE-D kan Lion gevarenzones infiltreren en het quarantaineprotocol tijdens missies handhaven. Hiermee kan hij beweging detecteren in een gebied en zien of iemand zich niet aan de quarantaine of avondklok houdt, of zich op verboden terrein bevindt.

Check de gameplay en zie wat deze twee nieuwe operators kunnen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments