Ben je groot fan van Need for Speed en Battlefront en een dikke portemonnee? Misschien dat je dan naar de E3 wilt dit jaar, want EA heeft aangekondigd dat de opvolgers daar speelbaar zullen zijn.

Eigenlijk wil je vlak voor de E3 naar Los Angeles als je die games wilt spelen. Van 10 tot 12 juni organiseert EA namelijk EA Play. Een eigen evenement met persconferenties en game aankondigingen.

Aanwezigen kunnen hands-on gaan met de nieuwe Need for Speed, waar eigenlijk nog niet zo heel veel over bekend is, en de nieuwe Star Wars Battlefront. Ook brengt EA al haar sporttitels die kant op voor speelsessies. Denk dus aan FIFA 18, Madden NFL 18 en NBA Live 18. In de komend weken is de verwachting dat er nog wel het één en ander bijkomt.

Zo’n eigen evenement is natuurlijk ook het ideale podium voor aankondigingen dus ik hoop op een paar verassingen, want FIFA 1.034.923 is natuurlijk best aardig, maar je weet al 100 jaar dat die game komt.

Heb je nou geen mogelijkheid om erbij aanwezig te zijn, niet getreurd. EA heeft beloofd alles live te gaan streamen zodat je niks hoeft te missen. Beetje E3 voorpret zeg maar. Mocht je nu wel heen willen, de kaartverkoop start op 20 april om 18.00 uur.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments