Ontwikkelaar CyberConnect2 heeft vandaag een gloednieuwe trailer vrijgegeven van Naruto Shippuden: Ultimate Ninjna Storm 4. De trailer toont zowel dit keer ook flink wat gameplay stukken, waarin we Naruto, Sakura en Sasuke tegen de Ten Tails zien vechten.

Fans van Naruto kunnen tegen de herfst van dit jaar uitkijken naar het vierde deel van de Ultimate Ninja Storm serie. Dit werd bekend gemaakt tijdens een Namco Bandai evenement. Website Gematsu laat weten dat spelers in Ultimate Ninja Storm 4 hun eigen teams kunnen bouwen en naar hartelust kunnen switchen tussen personages tijdens de gevechten. Voor de echte Naruto fans lijkt deze game echt een ware must have te worden. Zelf ben ik geen echte fighting game fan, maar wel van Naruto en daar maak ik graag een uitzondering voor.

Naruto-Shippuden-Ultimate-Ninja-Storm-4-Gets-an-Impressive-Gameplay-Video-471982-2

Naruto: Ultimate Ninja Storm 4 is niet de enige game van CyberConnect2 die op dit moment in de maak is. Eerder dit jaar teasede het bedrijf al met een open-world RPG met Anime elementen. Wij van XboxNederland.nl zijn erg benieuwd wat voor project dit precies gaat worden. Maar first things first en dat is het bekijken van de nieuwe trailer die hieronder te vinden is.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties