Toen Irrational Games grotendeels gesloten werd in 2014 was het lange tijd stil. Gisteren veranderde de naam van de studio opeens en volgens de website is men bezig met iets nieuws.

Ghost Story Games, dat is de naam die de studio vanaf nu zal gaan dragen. op de website komt men met de volgende toelichting:

Onze missie is simpel. We willen grote, verhalende games maken voor gamers die wat meer verwachten. We geloven dat onze nieuwe games een grote aantrekkingskracht zullen hebben voor fans van Bioshock. Onze nieuwe focus geeft ons de mogelijkheid om de gameplay net zo uitdagend als het verhaal te maken.

Volgens de Irrational Games bestaat het team uit 25 medewerkers. De bekendste daarvan is Ken Levine, de co-founder van Irrational Games. hij was verantwoordelijk het tot stand komen van Bioshock, System Shock 2 en Thief: The Dark Project. Klinkt veelbelovend dus!

Irrational Games kwam in de problemen nadat het werk aan de dlc van Bioshock Infinite af was. Zowel Burial at Sea Episode 1 als Episode 2 werden door hun gemaakt. De Social Media accounts van Irrational Games veranderen binnenkort dus in de naam van Ghost Story Games.

Wat voor game ze aan bezig zijn is helaas nog niet bekend. Maar als men nu al aangeeft de band met Bioshock te willen behouden en Ken Levine aanwezig is, dan mogen we al juichen. Sterker nog: laten we alvast wat kolen in de hype train gooien. We’ll keep you posted!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments