Nieuwe Mortal Kombat 1 trailer toont Invincible’s Omni-Man

Warner Bros. Games heeft vandaag een nieuwe Mortal Kombat 1-gameplaytrailer uitgebracht waarin Omni-Man in de kijker wordt gezet.

Het characters is geïnspireerd op het stripboek Invincible en de Prime Video-animatieserie voor volwassenen. Bovenstaande trailer laat de kenmerkende look van Omni-Man zien, samen met zijn formidabele moveset waarin de ‘bovenmenselijke kracht, snelheid en luchtvaardigheden van het personage zijn verwerkt’.

Omni-Man, ook bekend als Nolan Grayson, komt uit de buitenaardse wereld Viltrum en heeft lang gevochten om zijn geadopteerde thuisland, de aarde, te beschermen als een van de machtigste kampioenen van de planeet. Hij voedde zelfs zijn zoon op, de held die bekend staat als Invincible (Mark Grayson), om in zijn voetsporen te treden en zijn nalatenschap voort te zetten. Maar de ware missie van de Viltrumite-krijger was nooit welwillendheid – het was verovering. En het Viltrum-rijk, hongerig naar uitbreiding, is niet van plan te stoppen bij Earthrealm.

Omni-Man wordt op 9 november toegevoegd aan de Mortal Kombat 1-selectie als onderdeel van de vroege toegangsperiode voor Kombat Pack-bezitters, gevolgd door wereldwijde beschikbaarheid op 16 november.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties