Nieuwe MMO Throne and Liberty aangekondigd

Een nieuwe MMO voor onze Xbox? Yes please! NCSOFT en Amazon Games slaan de handen ineen om ons van een free-to-play MMORPG te voorzien.

Laatst had ik het nog over Chrono Odyssey en het gebrek aan MMO’s. Nu lijkt er toch meer op gang te komen vanuit bekende studio’s als NCSoft (Guild Wars, Wildstar, Aion, City of Heroes) en het nieuwe Amazon Games. Gisteren werd Throne And Liberty aangekondigd en dat zag er behoorlijk indrukwekkend uit! Het gaat om een free-to-play MMORPG die zich afspeelt in de open wereld van Solisium. De game biedt zowel PvP als PvE aan maar ook strijdvelden waar het weer en het tijdstip impact hebben op de omstandigheden. We zien meerdere soorten classes en we zien spelers veranderen in wolven en daarna vogels om vervolgens te gaan vliegen.

In de trailer zie je enorm gedetailleerde landschappen en epische grote vijanden. Ik ben erg benieuwd naar de game. Er is nog geen releasedatum bekend, maar je kunt je wel inschrijven voor een tech test op playthroneandliberty.com.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties