Nieuwe MMO Skyforge voor de Xbox One

Er zijn mensen die vinden dat er veel te weinig MMO’s uitkomen op de Xbox One. Meestal zijn dat mensen die te veel vrije tijd hebben, maar voor hen is er wel goed nieuws. Er is een nieuwe MMO met de naam Skyforge onderweg naar de Xbox One en hij komt al in november.

In Skyforge heb je de rol van een guardian voor je thuisplaneet Aelion. Jouw taak is het beschermen van Aelion en zijn bewoners tegen buitenaardse vijanden die vastbesloten zijn om Aelion te vernietigen.

Het lijkt een beetje een mix van fantasy en sci-fi te worden. In de trailer zie je bijvoorbeeld zowel zwaarden als vuurwapens voorbijkomen, maar ook ouderwetse veldslagen tegen allerlei demonische beesten, terwijl er weer zeer futuristische ruimteschepen op de achtergrond in de lucht hangen.

De game komt uit op 29 november en zal gratis te spelen zijn. Wel kunnen er uiteraard diverse ‘special content packs’ aangeschaft worden om voordelen in de game te kunnen kopen. Kun je niet wachten om de boel te proberen? Op 10 november komt de game al in early access. Gaan jullie het proberen?

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments