In 2008 kwam de eerste Mirror’s Edge-game uit. Deze game kwam bekend te staan om zijn aparte gameplay en zijn aparte stijl. Nadat er door de community al jarenlang werd gesmeekt om een vervolg kondigde EA vorig jaar eindelijk een nieuwe game in de serie aan. Gister kwamen we erachter dat deze nieuwe game een reboot van de eerste game gaat worden.

EA gaf aan dat we de game volgende week in de stream van de E3 mogen verwachten. Hierin zullen dan de eerste gameplay-beelden worden vrijgegeven. De game wordt een reboot, dit betekent echter niet dat we niet dat we exact dezelfde game gaan spelen. De Senior Producer van DICE, Sara Jansson, had hier het volgende over te zeggen:

“Catalyst is niet een sequel, het is geen Mirror’s Edge 2. We have hebben een visie die echt eer aandoet aan de eerste game — grensverleggende gameplay van first person movement en daarnaast duiker we dieper in het verhaal van onze heldin: Faith.”

Mirror’s Edge: Catalyst staat gepland voor 2016. Dit komt natuurlijk ook omdat de studio die de game ontwikkelt, DICE, eerst Star Wars: Battlefront tot een goed eind moet brengen. Hebben jullie een beetje zin in de aankomende games van de Zweedse studio?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments