Nu het alweer bijna februari is, gaan we stiekem al een beetje aan de E3 in juni denken en de nieuwe beelden die we daar gaan zien. EA kondigt alvast een aantal grote titels aan.

Release data

We weten natuurlijk al een tijdje dat de games boven dit artikel, Mass Effect: Andromeda, Titanfall 2 en de nieuwe Battlefield, redelijk snel naar ons toe gaan komen. De vraag is alleen; wanneer kunnen we de games nou echt gaan spelen? In het derde-kwartaal-verslag 2016 van de aandeelhoudersvergadering van Electronic Arts wordt er al iets meer bekend gemaakt over de nieuwe titels van EA. Voor de volgende quote van de vergadering is het goed om te weten dat het fiscale jaar 2017 gaat beginnen op 1 april 2016 en het eindigt op 31 maart 2017. EA CEO Andrew Wilson liet het volgende weten:

one_ea_12_104443-3[1]“We kijken uit naar het komend fiscaal jaar 2017… met een gloednieuwe Battlefield game, door DICE geproduceerd, die dit najaar zal gaan verschijnen. Daarnaast kijken we uit naar een nieuwe Titanfall experience van onze vrienden van Respawn en natuurlijk zal Mass Effect: Andromeda van Bioware later dit fiscale jaar verschijnen.”

We kunnen uit deze quote van deze vergadering dus halen dat we naast een nieuwe Call of Duty en Fifa ook een nieuwe Battlefield-game mogen verwachten. Er wordt echter nog niet veel gezegd over over een precieze datum voor Titanfall 2 en Mass Effect kunnen we denk ik echt pas eind februari, begin maart 2017 verwachten. Voor Mass Effect is het misschien ook beter om de najaarsgekte met alle shooters te vermijden en lekker een eigen moment in het voorjaar te pakken. We willen natuurlijk wel lekker de tijd nemen een nieuwe Bioware game.

masseffect

Ondertussen heeft EA een hele lijst met komende games waaronder Mirror’s Edge op 24 mei, Unravel op de 9e van deze maand en daarna op de 23e komt Plants vs. Zombies Garden Warfare 2. 15 maart komt dan nog UFC 2 uit en dan hebben we het lijstje wel weer vol staan.

 

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments