Tijd om je kettingzaag weer aan te slingeren jongens en meisjes! De volgende update voor Gears of War 4 staat namelijk voor de deur en gaat je 2 nieuwe multiplayer maps brengen.

Omcirkel 6 december maar op je kalender, want naast dat je dan eindelijk weer van die Sinterklaasliedjes af bent, is dat ook de dag waarop de nieuwe update voor Gears of War 4 is te downloaden. De update gaat ons diverse fixes en verbeteringen brengen. Ook kunnen seasonpasshouders vanaf deze datum los in de nieuwe maps ‘Speyer’ en ‘Glory’. Zonder seasonpass kun je vanaf 13 december meedoen.

Speyer

Speyer is een verlaten district dat je herinnert aan het tijdperk van voor de Locust-oorlog. Met al die open pleinen en lange gangen lijkt het vooral een map voor middellange tot lange afstandsknallerij te gaan worden.

Glory

Een ode aan de militaire macht van de COG. Deze basis werd alleen gebruikt tegen de meest strategische doelwitten. Allemaal om het bestaan ervan zo geheim mogelijk te houden. De basis is goed te verdedigen en teams die hem weten te veroveren kunnen dit dan ook in hun voordeel gebruiken en vijandelijke teams bestoken met een krachtige turret.

Rouleren

Waar vanaf 13 december beide maps toegevoegd zullen worden aan de public playlists, zullen we op diezelfde dag ook (voorlopig) afscheid moeten nemen van Gridlock en Relic. Alle nieuwe maps zullen voor iedereen gratis te spelen zijn maar worden gerouleerd. Dus het ene komt, het andere gaat. Seasonpasshouders blijven toegang houden tot alle maps. Uiteraard kunnen spelers zonder seasonpass de maps gewoon aanschaffen in de store en daarna blijven spelen.

Fixes en verbeteringen

Met deze update komen uiteraard de nodige fixes en verbeteringen. Zo geeft de developer aan geluisterd te hebben naar de community om ze de juiste weg te laten bewandelen met hun updates. Zodoende komen ze nu met de volgende veel gevraagde verbeteringen en een aantal nieuwe features. Onder andere:

  • Een daily rewards systeem
  • Verbeterde visuele feedback voor de Gnasher
  • Verticale split-screen voor Windows 10
  • Verbeteringen aan de geluidseffecten van je voetstappen

Ondertussen blijft de developer werken aan nieuwe toevoegingen voor in de toekomst, waaronder een pre-game lobby voor Core en Competitive, maar ook middelen om de wat minder geduldige gamers rage-quitters onder ons te ontmoedigen om voortijdig te stoppen.

gears-of-war-4executionjpg-da8081_1280w

Holiday

De feestdagen staan op het punt van beginnen en ook in Gears of War 4 doen ze hieraan mee, daar spreken we van met ‘Gearsmis’. Tijdens Gearsmis kun je nieuwe content verdienen die te maken heeft met de feestdagen zoals feestmutsen maar ook een ‘wintery twist’ aan alle klassieke Gears wapens. Meer details zullen binnenkort bekendgemaakt worden.

Geen beter moment om te beginnen

Als je nu om wat voor reden dan ook nog niet bent begonnen aan Gears of War 4 dan is dit het moment om dat te gaan doen (nadat je klaar bent met jezelf schamen). De game is namelijk tot en met 28 december met 33% korting in de Xbox Store te vinden. Heb je de game liever fysiek dan zijn er ook al leuke deals te vinden.

Wil je tot slot nog weten wat wij van de game vonden? Check dan de review.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments