Leuk nieuws voor de Evolve fans (zoals ikke) onder ons. Er komen twee gloednieuwe maps aan.

Op 31 maart zullen, als eerste op de Xbox One, twee nieuwe maps worden gelanceerd. PS4 en pc zijn pas een maand later aan de beurt. Lekker puh.. en oh, ze zijn ook nog gratis.

De maps Broken Hill Mine en Broken Hill Foundry zijn nieuwe unieke omgevingen voor deze monsterjacht shooter. De maps zijn speelbaar in Hunt, Nest en Rescue mode.

Broken Hill Mine

De eerste en tevens grootste borium mijn op Shear produceert biljoenen tonnen ruw materiaal die nodig zijn om de kolonie op te bouwen. Dit gaat goed totdat de monsters om de hoek komen kijken. De mijn is een doolhof van gangen en grotten die onder de oppervlakte van Shear lopen. Er zijn drie gebieden, de mijn, een venom hound nest en een gigantische lopende band die door het gebied heen loopt.

broken_hill_mine

Broken Hill Foundry

Deze gieterij verwerkt tonnen borium die uit de mijn komen. Er zijn meerdere gieterijen op de kolonie maar Broken Hill is de grootste. De scenery haalt je weg uit de wildernis en plaatst je in een industrieel complex. Het is een mix van open gedeeltjes, gangen en lage doorgangen die voor zowel het monster als de hunters nieuwe tactieken betekenen. In het pakhuis alleen al zijn er drie levels waar je de prooi kan opwachten. Een ander deel neemt je mee door de straten en op de daken van Slagtown waar de monsters je achter elke hoek op kunnen wachten.

broken-hill-foundry

Als veelvuldig speler van deze (ondergewaardeerde) game, kijk ik uit naar deze gratis maps. Jullie ook? Happy hunting!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties