Met de gigantische, maar naar mijn mening terechte hype rondom The Witcher 3, zou je bijna vergeten dat er nog meer potentiële toppers aan zitten te komen. Om de hype een beetje aan te wakkeren heeft Rocksteady vandaag een live-action trailer online gezet van Batman: Arkham Knight.

We hebben de laatste tijd redelijk wat gameplay video’s voorgeschoteld gekregen van Batman: Arkham Knight, maar Rocksteady en Warner komen nu voor de verandering met een live-action trailer. Het zit allemaal erg goed in elkaar, maar of dit de juiste manier is om gamers hyped te krijgen voor de game, is nog maar net de vraag. In voorgaande gameplay video’s kregen we onder andere te zien hoe het zal zijn om met de Batmobile door de straten van Gotham te scheuren en dat we straks kunnen switchen tussen verschillende personages tijdens combat.

Persoonlijk had ik graag een gameplay video gezien waarin een nieuw gebied of een nieuwe feature werd getoond, want tot nu toe vind ik het zelf vooral veel van hetzelfde. 23 juni mogen we aan de slag met de game en dan zullen we erachter komen hoeveel nieuws de game te bieden heeft. Rocksteady is echter wel dé studio die weet hoe je een goede Batman-game maakt. Arkham Asylum uit 2009 sloeg in als een bom en met Arkham City kregen we een grote uitgebreide stad tot onze beschikking. Arkham Knight zal hoogstwaarschijnlijk de laatste Batman game van deze studio zijn en hopelijk ook de allerbeste.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties