Goed nieuws voor de Life is Strange fans! Er wordt aan een nieuwe Life is Strange gewerkt en volgende week, op 18 maart, horen we er meer over.

De ontwikkelaars van DONTNOD weten me iedere keer weer te verassen. Zowel Life is Strange 1 & 2 en Tell Me Why behoren tot mijn favoriete games. In 2020 was Tell Me Why zelfs mijn GOTY. Ik volg de teams dan ook op de voet en zodoende kwam gisteren het volgende nieuwtje onder mijn aandacht:

Square Enix komt met een Digital Direct

In een tweet laat Square Enix weten op 18 maart een Digital Direct te organiseren. Tijdens de Digital Direct zal in ieder geval de world première van de nieuwe Life is Strange plaatsvinden. Wat mogen we verwachten? Het zou een spin-off van Life is Strange 2 kunnen worden. In dat geval volgen ze dezelfde lijn als bij Life is Strange 1. Want na Life is Strange 1 kwam Life is Strange: Before the Storm. In deze spin-off werd meer ingegaan op andere characters en zagen we enkele belangrijke gebeurtenissen die qua chronologie vóór Life is Strange 1 plaats hebben gevonden. Het verhaal van Life is Strange 2 zou zich daar uitstekend voor lenen, maar we zullen nog even af moeten wachten. Wellicht wordt het wel een volledig nieuwe story-line.

In de Tweet zien we tevens dat er nieuws over Outriders zal zijn. De game zal op 1 april 2021 uitkomen en we kijken er op de redactie toch wel enigszins naar uit, zoals je hier hebt kunnen zien. Verder mogen we nieuws over Balan Wonderworld verwachten, een platformer die op 26 maart uit gaat komen. En ook Tomb Raider staat op het programma. Wellicht dat hier de Definitive Survivor Edition aangekondigd gaat worden, waarover we laatst al een artikel gepubliceerd hebben.

Genoeg om naar uit te kijken! Tune dus rond de 18e zeker even in om helemaal op de hoogte te zijn!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments