Tijdens de eerste Marvel’s Avengers War Table-stream heeft SQUARE ENIX gisteren veel nieuwe info onthuld over Marvel’s Avengers. En dat is nogal wat.

Tijdens de Marvel’s Avengers War Table gingen diverse nieuwe trailers in première, inclusief de trailer van de “Once an Avenger”-campaign hero mission die nieuwe gameplay met Thor toont. Deze playthrough laat zien hoe de dondergod vijanden verslaat met krachtige bliksemaanvallen, machtige Mjolnir-aanvallen en andere kenmerkende heldenacties, zowel solo als met andere, door de computer bestuurde Avengers.

De stream onthulde ook meer details over de voornaamste schurk in de game, MODOK (Mental Organism Designed Only for Killing), die Marvel-fans kennen als de kunstmatig gemuteerde, superintelligente overlord van AIM (Advanced Idea Mechanics).Tenslotte onthulde Crystal Dynamics gloednieuwe info over War Zones, de teamgebaseerde missies in de game, inclusief hun structuur en hoe Avengers nog sterker kunnen worden door samen te werken. Spelers kunnen War Zones solo met computergestuurde teamgenoten spelen, of met coöpteams van maximaal vier spelers. De stream onthulde ook enkele locaties van de game-wereld, van AIMs onderzoeksfaciliteiten tot een vervallen helicarrier, die spelers kunnen verkennen om nieuwe beloningen, uitrusting en ervaringspunten te verdienen.

Marvel’s Avengers biedt spelers een rijke gameplay-ervaring, met een combinatie van Hero Missions en War Zones. Hero Missions zijn alleen single-player en maken deel uit van de voornaamste Campaign. Ze laten je de unieke krachten van elke held volop benutten, terwijl je deze helden verzameld voor je groeiende team. Elke missie wordt dynamisch geschaald op basis van de teamgrootte en het level van de speler.

Spelers van Marvel’s Avengers kunnen Earth’s Mightiest Heroes op verschillende manieren aanpassen. Terwijl elke held trouw blijft aan zijn unieke superkrachten, kun je elke held op andere manieren gebruiken op basis van de uitrusting die je ze toewijst en de vaardigheden die je activeert, zodat geen twee helden precies hetzelfde zijn. Elke held heeft dynamische combo-systemen, Heroic-moves, een intrinsiek vermogen en kenmerkende movesets om te ontgrendelen en aan te passen. Veel van die moves zijn gebaseerd op klassieke acties uit de 80-jarige geschiedenis van Marvel, andere zijn speciaal voor deze game gemaakt.

Spelers kunnen deze iconische superhelden ook aanpassen met klassieke, populaire en gloednieuwe kostuums, geïnspireerd door de 80-jarige geschiedenis van Marvel, inclusief Iron Mans pak uit de Original Sin-verhaallijn uit 2014 en de Donald Blake-identiteit van Thor, wat een knipoog is naar een alias van Thor die voor het eerst verscheen in Journey into Mystery issue 83 uit 1962.

Marvel’s Avengers is een ambitieuze game die begint met een wereldwijde, spannende race om de Avengers opnieuw op te bouwen. Maar dat is nog maar het begin. Om alle spelers een doorgaande, heldhaftige ervaring te bieden, wordt het verhaal van Marvel’s Avengers steeds verder uitgebreid, en escaleren de gevaren met elke nieuwe post-release superheld, regio en verhaallijn die gratis worden geleverd aan spelers die de core-game bezitten.

Voor het geval je het gemist had: eerder deze week maakte SQUARE ENIX bekend dat Marvel’s Avengers ook beschikbaar komt voor Xbox Series X wanneer deze consoles tegen het eind van 2020 verschijnen. Spelers die de game bezitten voor de huidige generatie kunnen gratis upgraden naar de next-gen-versie. Daarnaast maakt de ondersteuning van cross-gen play het mogelijk dat Xbox Series X-spelers kunnen samenspelen met hun vrienden die op een Xbox One spelen.

Marvel’s Avengers verschijnt op 4 september 2020

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments