Aan de hand van schrijver Amy Hennig (bekend van Uncharted) is er tijdens een panel nieuwe info bekend gemaakt over de nieuwe, aankomende Star Wars game. Hennig is op dit moment de Creative Director van Electronic Arts.

Op het panel vertelde Hennig op welke manier ze de films reconstrueert en wil gaan gebruiken in de nieuwe game. Een methode die ze ook gebruikte in de succesvolle Uncharted reeks. Volgens Hennig is Lucas Arts nauw betrokken bij de game om nieuwe personages, locaties, tech en beesten te creëren. Volgens Hennig is het belangrijk om de films in detail te verweven in een game omdat men alleen op die manier een unieke actie avonturen game krijgt.

Het uiteindelijke doel van dit proces is om gamers aan het einde van hun rit het idee te geven dat ze een Star Wars film hebben gespeeld. Ook al gaf Hennig geen specifieke details over de nieuwe, aankomende game, ze hintte wel dat de game wat weg zou kunnen gaan hebben van Uncharted.

starwarsrespawn
Respawn Entertainment maakt ook een Star Wars game

Volgens de eerste geruchten zou de Star Wars game van Visceral een Third-Person Shooter worden. Aangezien dit nog niet bevestigd is, wordt ook een open wereld niet uitgesloten. Afgelopen E3 werd bekend dat EA bezig is met meerdere Star Wars games, mocht je vergeten zijn welke, dan hebben we een opfrisser voor je:

  • Dice: Werkt samen met Motive aan een nieuwe Star Wars Battlefront, de release staat gepland voor 2017.
  • Respawn: Heeft een Third-Person actie game in ontwikkeling
  • Visceral Games: Werkt aan een nieuwe actie game voor 2018
  • Bioware: Is bezig aan een nieuwe Star Wars: The Old Republic
  • Capital Games: Blijft de mobiele game Star Wars Galaxy of Heroes ondersteunen en verbeteren
  • Criterion: Is aan de slag gegaan met een Star Wars project, maar meer informatie ontbreekt.

Voor de echte Star Wars fan ontbreekt er niets, want er zitten genoeg games in de pijplijn. Zodra we meer informatie hebben, dan brengen we jullie uiteraard op de hoogte.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments