Nieuwe GTA5 en GTA Online met Xbox Series beelden

Vandaag is GTA5 opnieuw uitgekomen en is GTA Online voor het eerst als standalone titel op de markt gebracht. Nu zien we eindelijk wat meer van de visuele verbeteringen in trailers en gameplayvideo’s.

Zoals al eerder beschreven heeft GTA5 op de Xbox Series consoles nu betere graphics, snellere laadtijden en heeft GTA Online nu een Career Builder en over het algemeen een beter instappunt voor nieuwe spelers. Vooral GTA Online kan interessant zijn voor de spelers die GTA5 voor het laatst jaren geleden hebben aangeraakt. De game heeft namelijk 40 grote updates gehad en is een volwaardige game geworden.

Naast de trailer hierboven heb je hieronder ook nog even een gameplay video van een gebruiker op YouTube waar we de Xbox Series X versie zien van GTA5.

Het is voor de console een goede stap vooruit, maar de spelers die GTA5 al op de pc speelden zullen weinig verschil zien. En ja, er zijn best wat spelers die GTA5 meerdere keren hebben gekocht en de game zowel op de consoles als de pc hebben.

Met name de belichting is een stuk beter in deze nieuwe Xbox Series versie en we zien ook meer objecten op beeld. Zowel in het straatbeeld als in de natuur. Ik ben nog steeds van mening dat deze update niet beter is dan bijv. de update die Metro Exodus heeft gehad en die gewoon gratis werd uitgerold naar de spelers. De keuze om GTA Online een standalone titel te maken kan ik wel heel goed snappen en vind ik na al die content updates ook wel een logische en terechte stap. Maar betalen voor verbeterde graphics voor de Story Mode? Dat is in tijden van Smart Delivery wel een teken van het bedrijf om zoveel mogelijk geld uit de spelers te trekken.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments