Het is weer tijd voor een rij aan nieuwe titels die je deze maand met je Game Pass kan spelen.

Vandaag beschikbaar

Her Story (PC) ID@Xbox

Her Story, de game die een heel genre nieuw leven inblies, is de bekroonde mysteriegame van Sam Barlow, schrijver/ontwerper van Silent Hill: Shattered Memories en bedenker van Telling Lies. In deze non-lineaire crime fiction klassieker wordt een vrouw zeven keer ondervraagd door de politie. Doorzoek de videodatabase en verken honderden authentieke clips om haar verhaal te ontdekken.

Jurassic World Evolution 2 (Cloud, Console en PC)

Jurassic World Evolution 2 is het langverwachte vervolg op Frontier’s zeer succesvolle Jurassic World Evolution, voortbouwend op de baanbrekende en meeslepende managementsimulatie van 2018. Het introduceert een meeslepende nieuwe campagne en Chaos Theory Modes, een scala aan nieuwe functies, aanpassingsopties en ontzagwekkende nieuwe dinosaurussen waaronder vliegende en zeereptielen.

Little Witch in the Woods (Game Preview) (Console en PC) ID@Xbox

Beschikbaar op dag één met Game Pass: Little Witch in the Woods vertelt het verhaal van Ellie, een leerlingheks. Verken het mystieke bos, help de charmante bewoners en ervaar het dagelijkse leven als een kleine heks.

Skate (Cloud) EA Play

Ga terug naar waar het allemaal begon in Skate, vandaag beschikbaar met cloud gaming via EA Play! Word achtervolgd door beveiligers, maak indruk op burgers, rij met professionals, ontdek skatewinkels en maak je eigen spots in deze volledig reagerende stad!

Umurangi Generation Special Edition (Cloud, Console en PC) ID@Xbox

Beschikbaar op dag één met Game Pass: Umurangi Generation is een first-person sandbox die zich afspeelt in de retro toekomstige stad Tauranga, Aotearoa tijdens een dreigende crisis. Als koerier voor de Tauranga Express reis je door Tauranga om foto’s te maken en de wereld en zijn realiteit te documenteren door de lenzen van je camera.

Binnenkort verkrijgbaar

Farming Simulator 22 (Cloud, Console en PC) – 19 mei

Farming Simulator 22 brengt een groot aantal nieuwe gameplay-functies en biedt meer content en spelersvrijheid dan ooit tevoren, waaronder nieuwe grondbewerkingsfuncties zoals mulchen of steenplukken, een verbeterde bouwmodus met kassen en bijenkorven, en een nieuwe personageschepper om je eigen, individuele boer tot leven te brengen.

Vampire Survivors (PC) ID@Xbox – 19 mei

Spring meteen in de actie, maai duizenden nachtwezens neer en overleef tot het ochtendgloren! De gothic-horror wereld van Vampire Survivors gooit meedogenloze hordes monsters op je af: maak de juiste keuzes, of vertrouw op je vaardigheden en favoriete wapens om het tij te keren en snel te sneeuwballen tegen je vijanden

Floppy Knights (Cloud, Console en PC) ID@Xbox – 24 mei

Beschikbaar op dag één met Game Pass: Floppy Knights is een frisse kijk op twee bekende genres: tactiek versmolten met card-game strategie. Doe mee met Phoebe en Carlton, een briljante jonge uitvinder en haar robot-arm bestie, als ze het tegen elkaar opnemen in turn-based gevechten. Bouw het perfecte deck, voer naadloze kaartcombo’s uit en leid je Floppy Knights naar de overwinning!

Hardspace: Shipbreaker (PC) ID@Xbox – 24 mei

Beschikbaar op dag één met PC Game Pass: Uitgerust met geavanceerde bergingstechnologie, snij en snijd je naar believen in een verscheidenheid aan verlaten ruimteschepen in zero-g om waardevolle materialen te recupereren. Wees voorzichtig met je gereedschap: je wilt geen explosieve kettingreactie veroorzaken die dodelijk kan zijn, of erger – kostbaar! Upgrade je uitrusting om meer lucratieve contracten aan te nemen en je schuld bij LYNX Corporation af te lossen via een meeslepende campagne, ontspan in freeplay of neem het tegen elkaar op in tijdgebonden uitdagingen.

Sniper Elite 5 (Console en PC) ID@Xbox – 26 mei

Beschikbaar op dag één met Game Pass: De bekroonde serie keert terug met ongeëvenaarde sniping, tactische third-person combat en een verbeterde kill cam. Vecht je een weg over de meest meeslepende kaarten tot nu toe, met veel locaties uit de echte wereld die tot in de kleinste details zijn vastgelegd, en een verbeterd traversaal systeem waarmee je meer locaties kunt verkennen dan ooit tevoren.

Cricket 22 (PC) ID@Xbox – 27 mei

Stap het veld op voor de meest uitgebreide cricketgame ooit met PC Game Pass! Met meer licenties, een verhaalgedreven carrièremodus en 4K-beelden is Cricket 22 een echte next-generation sportervaring. De gloednieuwe besturingsopties maken de game toegankelijker voor spelers van alle niveaus, terwijl Big Ant Studios’ authentieke recreatie van elk aspect van de sport zorgt voor honderden uren hyperrealistische cricketactie voor fans. Leid je team naar glorie, op jouw manier!

Pac-Man Museum+ (Cloud, Console en PC) – 27 mei

Beschikbaar op dag één met Game Pass: Pac-Man Museum+ bevat 14 van de legendarische games uit de serie! Spelers kunnen genieten van de iconische originele arcadeklassieker naast een verscheidenheid aan andere speelstijlen uit meer dan 40 jaar Pac-Man-geschiedenis! Bevat ook online klassementen en de mogelijkheid om je eigen virtuele arcadekamer aan te passen! Bovendien kunnen Ultimate-leden vanaf dag één spelen met cloudgaming en aanraakbediening, zonder controller!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments