Het is weer zover. We krijgen weer een lading nieuwe games in onze Game Pass. Check it out!

Vandaag beschikbaar

Loot River (Cloud, Console en PC) ID@Xbox

Beschikbaar op dag één met Game Pass:

Verken procedureel gegenereerde labyrinten in deze dungeon crawler roguelike die real-time gevechten combineert met block-shifting – schuif blokken van oude ruïnes, vecht tegen beestachtige gruwelen, buit, verken, level-up, strategeer, spreek krachtige spreuken uit, sterf en ontwaak weer als nieuw.

Binnenkort beschikbaar

Trek to Yomi (Cloud, Console en PC) ID@Xbox – 5 mei

Beschikbaar op dag één met Game Pass:

Trek naar Yomi is een filmische actie-avonturengame die het meeslepende verhaal van Hiroki tijdens zijn val tegen de krachten van het kwaad volgt.

Citizen Sleeper (Cloud, Console en PC) ID@Xbox – 5 mei

Beschikbaar op dag één met Game Pass:

Leef het leven van een ontsnapte arbeider, aangespoeld op een wetteloos station aan de rand van een interstellaire samenleving. Geïnspireerd door de flexibiliteit en vrijheid van tabletop RPG’s.

Danganronpa 2: Goodbye Despair Anniversary Edition (Cloud, Console en PC) – 10 mei

Op Jabberwock Island zijn jij en je klasgenoten klaar voor plezier in de zon totdat Monokuma terugkeert! Jullie zitten gevangen in een gevaarlijke situatie. Jullie enige hoop ligt in het oplossen van de mysteries van het eiland. Bovendien kunnen Ultimate-leden vanaf dag één spelen met native aanraakbesturing met cloudgaming, zonder controller!

Eiyuden Chronicle: Rising (Cloud, Console en PC) – 10 mei

Beschikbaar op dag één met Game Pass:

Versterk je banden met de lancering van Eiyuden Chronicle: Rising op Xbox Game Pass. Ervaar de vooroorlogse verhalen van verschillende personages die uiteindelijk je metgezellen zullen worden in Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes.

This War of Mine: Final Cut (Cloud, Console en PC) ID@Xbox – 10 mei

Actueler dan ooit. In This War of Mine: Final Cut, geremasterd voor de Xbox Series X|S, speel je een groep burgers die probeert te overleven in een belegerde stad; worstelend met een gebrek aan benodigdheden en constant gevaar van sluipschutters en vijandigen. Het is een oorlogservaring vanuit een geheel nieuw perspectief. Meer informatie vind je hier.

NHL 22 (Console) EA Play – 12 mei

Beleef baanbrekend ijshockey met Game Pass Ultimate en EA Play! NHL 22 komt binnenkort naar The Play List, dus alle leden kunnen het ijs op. Leden krijgen ook NHL 22-beloningen, waaronder World of Chel-uitrustingssets, en meer.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments