Het is weer tijd voor een rijtje nieuwe games in je Xbox Game Pass

Contrast (Cloud en Console) ID@Xbox – 3 februari

Verken een droomachtige wereld uit de jaren 20, waarin je vrij in en uit de schaduw kunt schuiven. Je krijgt de taak om een jong meisje genaamd Didi te helpen. Ontrafel de mysteries achter haar getroebleerde familie en de duistere geheimen die ontmaskerd moeten worden om haar toekomst een nieuwe vorm te geven.

Dreamscaper (Cloud, Console en PC) ID@Xbox – 3 februari

Een eindeloos herspeelbare actie roguelike met een wakende/dromende gameplay cyclus. Duik ’s nachts diep in je onderbewustzijn en trotseer nachtmerries in een steeds veranderende wereld vol unieke voorwerpen, vaardigheden en uitdagingen. Overdag verken je de stad Redhaven, bouw je relaties op en speel je permanente upgrades vrij om de volgende droom sterker dan ooit tegemoet te treden.

Telling Lies (Cloud, Console en PC) ID@Xbox – 3 februari

Telling Lies is een onderzoeksthriller met een non-lineaire verhaallijn en draait om een cache van stiekem opgenomen videogesprekken. Met in de hoofdrollen Logan Marshall-Green, Alexandra Shipp, Kerry Bishé, Angela Sarafyan, en geregisseerd door Sam Barlow, bedenker van Her Story en schrijver/ontwerper van Silent Hill: Shattered Memories.

Besiege (Game Preview)(Cloud, Console, en PC) ID@Xbox – 10 februari

Besiege is een bouwgame waarin je oorlogsmachines bouwt om forten te verwoesten, legioenen soldaten te vernietigen, door gevaren te navigeren en puzzels op te lossen. In de single-player campagne verover je je een weg door vier verschillende eilanden, elk met een eigen thema, vol met volledig vernietigbare levels en zie je hoe je je vijanden op de knieën krijgt.

CrossfireX (Console) – 10 februari

Beschikbaar op dag één met Xbox Game Pass:

Speel de eerste CrossfireX single-player campagne, Operation: Catalyst, ontwikkeld in samenwerking met Remedy Entertainment. Neem de controle over een Global Risk-eenheid, terwijl ze door vijandelijk gebied trekken om hun gevangen teamgenoot te redden en de duistere geheimen van de Black List Mercenary-groep te ontrafelen.

Edge of Eternity (Cloud, Console en PC) ID@Xbox – 10 februari

Beschikbaar op dag één met Game Pass:

Voer epische turn-based gevechten terwijl je Daryon en Selene volgt op hun zoektocht naar een remedie tegen de allesverslindende Corrosion in dit grootse verhaal over hoop en opoffering, gemaakt door een klein team van gepassioneerde JRPG-liefhebbers.

Skul: The Hero Slayer (Cloud, Console en PC) ID@Xbox – 10 februari

Skul is een snelle actie rogue-lite. Met 100 speelbare personages met elk eigen unieke vaardigheden en een heleboel voorwerpen die voor wilde synergieën kunnen zorgen, zijn de gevechten even opwindend als uitdagend.

The Last Kids on Earth and the Staff of Doom (Cloud, Console en PC) – 10 februari

Ga de strijd aan met hordes zombies en monsters in The Last Kids on Earth and the Staff of Doom, een half-open wereld actie RPG die een nieuw verhaal vertelt in het post-apocalyptische stadje Wakefield. Je kruipt in de huid van de overlevende tieners Jack, Quint, June of Dirk en verkent de door zombies geteisterde straten op je zoektocht om Malondre, een machtige tegenstander die de Staff of Doom wil bemachtigen, te stoppen.

Ark: Ultimate Survivor Edition (Cloud, Console en PC) ID@Xbox – 14 februari

Ervaar alles wat de Ark-franchise te bieden heeft met Game Pass in deze definitieve collectie! Tem en berijd oeroude wezens terwijl je woeste landen verkent, vorm een team met andere spelers om het tegen elkaar op te nemen in epische stammengevechten, en reis samen op het grootste dinosaurus-avontuur aller tijden.

Infernax (Cloud, Console en PC) ID@Xbox – 14 februari

Beschikbaar op dag één met Game Pass:
Infernax vertelt de avonturen van een grote ridder die terugkeert naar zijn thuisland alleen om het geteisterd te vinden met duistere magie.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments