Je zag het waarschijnlijk al aankomen, maar er zijn weer een hoop Xbox Game Pass games onderweg.

We sommen ze zoals altijd weer eens voor je op.

Vandaag beschikbaar

Humankind (pc)

Humankind, beschikbaar op dag één met Xbox Game Pass voor PC, is een historisch strategiespel waarin je het hele verhaal van de menselijke geschiedenis herschrijft. Combineer tot 60 verschillende culturen om je eigen beschaving te creëren en leid je volk van de Oudheid naar de Moderne Tijd.

Need for Speed Heat (Cloud) EA Play

Overdag kun je je uitleven en ’s nachts zet je alles op het spel in Need for Speed Heat, een spannende race-ervaring waarin je het opneemt tegen het losgeslagen politiekorps van een stad en je een weg baant naar de elite van het straatracen.

Star Wars Battlefront II (Cloud) EA Play

Wees de held in de ultieme Star Wars-strijdfantasie met Star Wars Battlefront II. Ervaar rijke en levende Star Wars multiplayer-slagvelden in alle drie de tijdperken: prequel, klassieker en nieuwe trilogie.

Star Wars Jedi: Fallen Order (Cloud) EA Play

Een avontuur dat zich uitstrekt over het hele heelal wacht in Star Wars Jedi: Fallen Order, een 3rd person actie-avontuurtitel van Respawn Entertainment (Titanfall 2, Apex Legends). Een verlaten Padawan moet zijn training voltooien, nieuwe krachtige Force-vaardigheden ontwikkelen en de kunst van het lichtzwaard onder de knie krijgen – en dat alles terwijl hij the Empire een stap voor moet blijven.

Recompile (Cloud, Console en pc) ID@Xbox – 19 augustus

Vanaf de eerste dag beschikbaar met Xbox Game Pass! In dit sfeervolle, op Metroidvania geïnspireerde hackingavontuur, neem je de leiding over een programma dat vecht tegen de ondergang. In de uitgestrekte 3D-wereld van het Mainframe bevat Recompile intense gevechten, strakke 3D-platforming, superkrachtige vaardigheden en een op omgevingslogica gebaseerd hack-mechanisme.

Train Sim World 2 (Cloud, Console en PC) – 19 augustus

Bestuur het Duitse hogesnelheidsspoor en geef gas in de beroemde DB ICE 3M vanuit Köln. Ga de uitdaging aan van lange vrachtritten over Sand Patch Grade met de rauwe kracht van de CSX AC4400CW. Maak kennis met de wereldberoemde Londense metro op de Bakerloo Line. Alle officiële licenties, allemaal authentiek nagebouwd. Jij zit in de cabine en hebt de controle.

Twelve Minutes (Cloud, console en PC) ID@Xbox – 19 augustus

Twelve Minutes, op dag één beschikbaar met Xbox Game Pass, is een interactieve thriller over een man die gevangen zit in een tijdlus. Zoek een manier om de kennis van wat komen gaat te gebruiken om de uitkomst te veranderen en de lus te doorbreken. Met de stemacteurs James McAvoy, Daisy Ridley en Willem Dafoe.

Psychonauts 2 (Cloud, Console, en pc) – 25 augustus

Van Xbox Game Studios en Double Fine Productions, Psychonauts 2 zal beschikbaar zijn op de eerste dag met Xbox Game Pass! Psychonauts 2 combineert eigenzinnige missies met mysterieuze samenzweringen en is een platform-avonturengame met een filmische stijl en veel aanpasbare paranormale krachten. De game biedt gevaar, spanning en plezier in gelijke mate als spelers Raz begeleiden op een reis door de geest van vrienden en vijanden op een zoektocht om een moorddadige paranormale schurk te verslaan. Xbox Game Pass-leden kunnen vandaag nog pre-installeren zodat ze op dag één, 25 augustus, klaar zijn om te spelen.

Myst (Cloud, Console en pc) ID@Xbox – 26 augustus

Beschikbaar met Xbox Game Pass op dag één! Welkom op Myst: het grimmig mooie eiland, griezelig getint met mysterie en gehuld in intriges. Verken de diepere verbanden en onthul een verhaal van meedogenloos familieverraad.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments