Het is weer tijd om wat nieuwe Game Pass aankondigingen te doen. Sowieso games om naar uit te kijken zoals Microsoft Flight Simulator op Xbox Series X|S

Vandaag beschikbaar

Battlefield V (Cloud) EA Play

Ga de strijd aan op bekende strijdvelden van WWII met Battlefield V. De serie gaat terug naar zijn roots met een nooit eerder vertoond beeld van de Tweede Wereldoorlog. Leid je team naar de overwinning in gloednieuwe multiplayer-ervaringen, zoals Grand Operations met meerdere kaarten.

Cris Tales (Cloud, console en pc)

Ga op reis door een donkere sprookjeswereld met de pas ontwaakte tijdmagiër Crisbell en haar metgezellen met Xbox Game Pass. Om te slagen in deze Colombiaanse liefdesbrief aan klassieke JRPG’s moet je leren van het verleden, handelen in het heden en de toekomst herschrijven. Vanaf dag een in de Game Pass

Atomicrops (Cloud, Console en pc) ID@Xbox – 22 juli

Atomicrops is een actievolle, roguelite, bullet-hell game waarin je de laatste boerderij in een post-apocalyptische woestenij moet verdedigen en verbouwen. Verzorg gemuteerde gewassen (pas op, sommige hebben tanden), trouw met dorpsbewoners (ooh la la), verzamel katten (want wie zou dat niet willen?!) en dood elk gemuteerd wezen dat probeert binnen te vallen!

Raji: Ancient Epic (Cloud, Console en pc) ID@Xbox – 22 juli

Kruip in de huid van Raji, een jong meisje dat door de goden is gezegend om het menselijke rijk te verdedigen tegen een aanval van demonische wezens die haar wereld willen vernietigen. Broer en zus, Raji en Golu, zijn gescheiden door de aanvallende demonische hordes en bevinden zich nu in het midden van een grote oorlog. Raji heeft het op zich genomen om haar broer te vinden en een einde te maken aan dit roekeloze conflict.

Last Stop (Cloud, Console en pc) ID@Xbox – 22 juli

Last Stop is ontwikkeld door Variable State, makers van het bekroonde Virginia en beschikbaar met Xbox Game Pass op dag één. Het is een third-person avontuur voor één speler dat zich afspeelt in het Londen van nu, waarin je speelt als drie verschillende personages wiens werelden botsen te midden van een bovennatuurlijke crisis.

Blinx: The Time Sweeper (Cloud en Console) – 26 juli

Blinx komt naar Xbox Game Pass om 20 jaar Xbox te vieren: The Time Sweeper is een snelle actiegame met een cool, slim personage in wilde, verwrongen werelden. De mogelijkheid om de stroom van tijd te controleren zorgt voor een klassieke 4-dimensionale spelervaring.

Crimson Skies: High Road to Revenge (Cloud en Console) – 26 juli

Ter ere van 20 jaar Xbox: Crimson Skies: High Road to Revenge combineert spannende luchtgevechten met de swashbuckling stijl van een Hollywood actie-avonturenfilm. In Crimson Skies: High Road to Revenge, dat zich afspeelt in een alternatieve wereld uit de jaren dertig van de vorige eeuw vol gunship-diplomatie en sinistere intriges, neem je het met krachtige vliegtuigen op tegen snode luchtpiraten en gigantische oorlogszeppelins.

Microsoft Flight Simulator (Xbox Series X|S) – 27 juli

Van Xbox Game Studios, beschikbaar met Xbox Game Pass op dag één van de release voor Xbox Series X|S! Vlieg met zeer gedetailleerde en nauwkeurige vliegtuigen, van lichte vliegtuigen tot wide-body jets, in de volgende generatie van Microsoft Flight Simulator op Xbox Series X|S. Test je vliegkunsten tegen de uitdagingen van real-time atmosferische simulatie en live weer in een dynamische en levende wereld. De hemel roept!

Lethal League Blaze (Cloud, Console en PC) ID@Xbox – 29 juli

Een intens balspel op hoge snelheid met unieke personages. In Shine City is het anti-zwaartekracht balspel al lang illegaal. De groep die bleef spelen werd de Lethal League genoemd. Zelfs nu, nu hun sport ondergronds is gegaan, strijden spelers en bemanningen om uitdaging en respect.

Omno (Cloud, Console en PC) ID@Xbox – 29 juli

Beschikbaar met Xbox Game Pass op dag één! Een single-player ontdekkingsreis door een oude wereld van wonderen, gemaakt door solo ontwikkelaar Jonas Manke. Vol puzzels, geheimen en obstakels om te overwinnen, waar de kracht van een verloren beschaving je door bossen, woestijnen en toendra’s zal voeren – zelfs naar de wolken.

Project Wingman (PC) ID@Xbox – 29 juli

In een meeslepende vliegervaring vecht, val aan en vlieg je je een weg naar de verovering van het luchtruim. Kruip in de cockpit van meer dan 20 unieke vliegtuigen en word een echte aas in Project Wingman.

The Ascent (Cloud, Console en PC) ID@Xbox – 29 juli

The Ascent is vanaf de eerste dag beschikbaar met Xbox Game Pass.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments