Het is weer tijd om wat nieuwe games in je Game Pass te checken. Hier zitten een aantal compleet nieuwe bij.

Vandaag beschikbaar

Pentiment (Cloud, Console en PC)

Beschikbaar op dag één met Game Pass: Spring in de wereld van verluchte manuscripten en speel als Andreas Maler, een kunstenaar in het 16e-eeuwse Beieren. Raak verstrikt in de moorden en schandalen in de stad Tassing en druk je stempel  op deze gemeenschap met repercussies die je zult ervaren gedurende de volgende 25 jaar in het spel.

Somerville (Cloud, Console en PC)

Beschikbaar op dag één met Game Pass: In  de nasleep van een ramp, moet je de middelen vinden om je familie… weer heel te maken. Somerville is een Sci-Fi avontuur gebaseerd op de intieme gevolgen van een grootschalig conflict.

Binnenkort verkrijgbaar

Dune: Spice Wars (PC) – 17 november

Een 4X real-time strategiespel van de ontwikkelaars van het veelgeprezen Northgard. In het baanbrekende Dune-universum van Frank Herbert moet je je factie leiden en strijden voor controle en dominantie over de barre woestijnplaneet Arrakis.

Ghostlore (PC) – 17 november

Ghostlore is een ‘Eastpunk’ actie-RPG waarin je vecht tegen monsters uit Zuidoost-Aziatische folklore. Geïnspireerd door tijdloze klassieke ARPG’s zoals Diablo 2 en Titan Quest, biedt Ghostlore  een gedetailleerd item en personage aanpassingssysteem, procedurele gegenereerde kaarten en een authentieke retro 90’s esthetiek.

Lapin (Cloud, Console en PC) – 17 november

Beschikbaar op dag één met Game Pass: Lapin is een 2D platformspel met een groep dappere konijnenverkenners. Vijf konijnen leefden vroeger onder een park, maar de bouw dwong hen hun geliefde hol te verlaten.

Norco (Cloud en Console) – 17 november

De bekroonde Southern Gothic point & click verhalende adventure game Norco is komt binnenkort naar Game Pass, Xbox One en Xbox Series X|S. Je broer Blake wordt vermist in de nasleep van de dood van je moeder. In de hoop hem te vinden, moet je een voortvluchtige security android volgen door de raffinaderijen, winkelcentra en afwateringskanalen van New Orleans.

Gungrave G.O.R.E (Cloud, Console en PC) – 22 november

Beschikbaar op dag één met Game Pass: Stijlvol third-person schieten en martial arts op korte afstand.

Insurgency: Sandstorm (Cloud en console) – 29 november

Vecht tegen in de door oorlog verscheurde omgevingen van een hedendaags conflict via een

reeks intense co-op en PvP multiplayer modi. Voel elke kogel en vrees  vrees elke impact in heftige gevechten van dichtbij terwijl je team vecht naar de overwinning.

Soccer Story (Cloud, Console en PC) – 29 november

Beschikbaar op dag één met Game Pass: Soccer Story is een fysica-gedreven avontuurlijke RPG, waar elk probleem kan worden opgelost met je vertrouwde magische bal.

Warhammer 40.000: Darktide (PC) – 30 november

Beschikbaar op dag één met PC Game Pass: Neem de stad Tertium terug van hordes bloeddorstige vijanden in deze intense en brute actieshooter. Warhammer 40.000: Darktide is de nieuwe co-op ervaring van het bekroonde team achter de Vermintide serie. Als Tertium valt, zullen de Afvalligen opstaan.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties