Xbox heeft weer een aantal games bekend gemaakt die we binnenkort in de Game Pass mogen verwelkomen, waaronder ook enkele oude bekenden.

Vandaag beschikbaar

Yakuza 0, Yakuza Kiwami, Yakuza Kiwami 2 (Cloud, Console, PC)

In december werden deze titels uit de Game Pass gehaald, maar vanaf vandaag zijn ze alle drie weer terug. We kunnen dus weer lekker los in de Japanse onderwereld.

Last Call BBS (PC)

Deze indie titel speelt zich af in de desktop van een jaren ’90 PC. Hier download je illegale software en leer je wat dingetjes over fictieve personen en software. In deze game kun je acht verschillende spelletjes spelen, waaronder puzzels en model bouwen. Vooralsnog is deze titel alleen beschikbaar voor de PC.

7 juli

Road 96 (Cloud, Console, PC)

Een avonturengame die zich afspeelt in de fictieve dictatuur Petria. Aan jou de keus of je dit land ontvlucht en de grens overgaat, of dat je jezelf gaat bemoeien met de verkiezingen. Rik was erg te spreken over deze titel, dus lees vooral zijn review nog eens door.

Matchpoint: Tennis Championships (Cloud, Console, PC)

Waan jezelf de nieuwe Nadal, Djokovic of Federer en werk jezelf omhoog in de tenniswereld met Matchpoint: Tennis Championships. De game gaat een moderne tennis sim worden en bevat een uitgebreide Career mode en een uniek Rivalry systeem. Matchpoint: Tennis Championship is een day one release in Game Pass.

DJMax Respect V (Cloud, Console, PC)

Een muzikale ritmegame die wel wat wegheeft van de originele Guitar Hero. Met meer dan 100 nummers ben je wel even zoet met deze titel.

14 juli

Escape Academy (PC)

Welkom bij de Escape Academy. Oefen om de ultieme escaperoom-pro te worden. Los puzzels op, hack servers, maak kennis met de docenten, zet het perfecte kopje thee. Volledig lokaal of online speelbaar als solo- of coöpspel met een vriend(in)!

Overwhelm (PC)

Je bent in de minderheid, hebt weinig munitie meer en de paranoia begint toe te slaan. In deze actie-horror pixelplatformer krijgen je vijanden power-ups, maar jijzelf niet.

My Friend Peppa Pig (Cloud, Console, PC)

Een avontuur dat vooral voor de allerkleinste gamers leuk is. Maak je eigen personage en ga samen met Peppa Pig op avontuur. Of dit nou het zoeken van Pappa Big zijn bril is, in modderpoelen springen of het volgen van dieren in het bos, de keus is aan jou.

PAW Patrol The Movie: Adventure City Calls (Cloud, Console, PC)

Nog een titel voor de kleintjes. Wanneer Ryder en de PAW Patrol ontdekken dat burgemeester Humdinger een drukke metropool overgenomen heeft moeten ze wel in actie komen om Adventure City uit zijn egoïstische klauwen te redden.

PowerWash Simulator (Cloud, Console, PC)

In deze game doe je precies wat je er van zou denken, namelijk met een hogedrukspuit voorwerpen schoonmaken. Neem klussen aan, voltooi ze en verdien geld om zo je bedrijf uit te bouwen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties