Nieuwe gameplay-video van Werewolf: The Apocalypse – Earthblood onthuld

Nu de release van Werewolf: The Apocalypse – Earthblood op 4 februari 2021 in zicht komt, presenteren NACON en Cyanide met plezier een gameplay-video van zes minuten waarin verschillende elementen van de game samenkomen, zoals verkennen, sluipen en brute gevechten. Nieuwe gameplay-video van Werewolf: The Apocalypse – Earthblood onthuld

Bij de release van deze video vertelt Julien “Patch” Desourteaux, game director bij Cyanide, wat meer over de ontwikkeling van deze unieke game, die diep geworteld is in de World of Darkness – een universum dat wordt gebruikt voor verschillende verhalen, waarin bovennatuurlijke wezens bestaan die buiten het zicht van mensen leven.

Het was voor Cyanide een enorme uitdaging om alle mechanics te verwerken in een actie-RPG, zoals de vechtsystemen, de balans tussen de effecten, de verschillende animaties, en meer… Wanneer hoofdpersonage Cahal zijn Crinos-vorm aanneemt, moet hij spelers het gevoel geven dat hij een beestachtig roofdier is. Daarom is een “stance”-systeem toegevoegd, zodat spelers, afhankelijk van de situatie, kunnen wisselen tussen een wendbare houding en vechthouding.

Het team heeft alles op alles gezet om er een vloeiende beat’ em up-game van te maken, maar tegelijkertijd ook trouw te blijven aan de originele tabletop role-playing game. In Werewolf: The Apocalypse strijden de Garou voor Gaia, oftewel Moeder Aarde, om de planeet te redden van de corruptie van de Wyrm. Dit aspect van de game wordt zichtbaar wanneer spelers bepaalde omgevingen verkennen, zoals een uitgeput woud, een dorre woestijn of een offshore booreiland.

Werewolf: The Apocalypse – Earthblood is de eerste actie-RPG-bewerking van de gelijknamige horrorfranchise. De videogame is volwassen, bikkelhard en complex en nodigt spelers uit om als Cahal zijn bloederige weg naar verlossing te vinden. Hij zal een essentiële rol spelen in de grote oorlog van de Garous tegen Endron, een wereldwijd concern dat met zijn activiteiten de natuurlijke wereld verwoest.

Werewolf : The Apocalypse – Earthblood verschijnt op 4 februari 2021

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments