Nieuwe gameplay-trailer Monster Hunter: World

In een grote open wereld rondsjouwen met een veel te groot zwaard, op zoek naar gigantische monsters om in elkaar te meppen. Als dit je wat lijkt moet je Monster Hunter: World in de gaten gaan houden.

Onze eigen Rob wist je ergens in de zomer al te vertellen dat de game naar de Xbox One komt, maar we hebben nu ook een lekker uitgebreide gameplay-trailer voor je. Je verstaat er helaas geen donder van, want hij is in het Japans, maar de beelden zien er wel tof uit.

Wat is het?

Voor diegenen die nog nooit van Monster Hunter gehoord hebben, het is een Japanse game waarin je moet jagen op enorme monsters zoals draken, veel te grote leeuwen etc. Terwijl je dit doet unlock je sterkere gear waarmee je weer sterkere monsters kapot kunt slaan. Zo ook in Monster Hunter World.

Jij bent in deze game lid van een onderzoekscommissie om een fenomeen genaamd “The Elder Crossing” te onderzoeken, een migratie van de Elder Dragons naar the New World. Terwijl de commissie er op uit trekt om onderzoek te doen, is er een jager die aan een reis begint die nog grootser is dan hij zich ooit had kunnen voorstellen.

Eind januari 2018 moet de game uitkomen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments