De Gamescom 2019 is in volle gang en diverse media hebben afgelopen dagen behind closed doors nieuwe beelden mogen aanschouwen van CD Project RED’s meesterwerk Cyberpunk 2077. Wanneer zullen deze beelden getoond worden aan de gamers?

Diep onder de indruk kwamen afgelopen donderdag onze redacteuren Jeffrey, Rob, Renco en Niels met klapperende rode oortjes achter de gesloten deuren bij Cyberpunk 2077 vandaan. De veelbelovende beelden die zij gezien hadden, hebben we uiteraard direct nabesproken om met jullie op de XBNL website te kunnen delen.

Uiteraard snappen we dat je het liefst die beelden zelf ook wil zien. De mannen en vrouwen bij CD Projekt RED snappen dit ook en zullen daarom een selectie van de beelden die zij op de Gamescom getoond hebben aan de pers, ook delen met het publiek. En wel aanstaande vrijdag 30 augustus om 20:00u. Om jullie lekker te maken hebben wij alvast wat screens voor jullie verzameld.

De ontwikkelaars van Cyberpunk 2077 zullen 15 minuten aan beeldmateriaal laten zien. Aansluitend zullen zij interviews uitzenden met enkele betrokken ontwikkelaars. Op de website van CD Projekt RED kun je er meer over lezen.

De stream is vrijdag de 30e te bekijken op zowel Mixer als Twitch.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments