Nieuwe gamemode voor PUBG

PUBG liet ook van zich horen tijdens de E3. Met een lekker explosieve trailer kwamen er een aantal leuke dingetjes langs, zoals bijvoorbeeld een nieuwe gamemode.

Om maar met de deur in huis te vallen, de nieuwe gamemode is de War Mode. Deze mode is voor iedereen die het zat is om eerst een halfuur over het eiland te sjouwen en dan alsnog kapot geschoten te worden.

Je speelt in deze mode namelijk met twee teams van tien man tegen elkaar op een statische map. Geen gedoe met een cirkel dus. Wordt je doodgeschoten? Geen probleem. Elke veertig seconden vliegen er respawn vliegtuigen over het eiland. Je verdient als team punten door het maken van kills of het reviven van teamgenoten. Het team dat als eerste tweehonderd punten haalt wint. Deze mode gaat ergens aan het einde van dit jaar nog live op de Xbox.

Nieuw eiland

Een tijdje terug wisten we je al te vertellen dat er een jungle-eiland aan zit te komen. De naam van deze map is Sanghok en hij is behoorlijk kleiner dan het originele eiland. Dit zou ook voor een hoger tempo in de game moeten gaan zorgen. Veel mensen vroegen zich af wanneer deze map beschikbaar zou komen en daar hebben we nu ook een antwoord op: ergens deze zomer nog.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments