Blijkbaar zijn er mensen die in plaats van een game te kopen en te spelen, een game kopen om hem niet te spelen. Die duiken dan de code van die game in om op zoek te gaan naar interessante dingetjes. Zo ook met Apex Legends.

Eén van de weinige kritiekpuntjes die we hadden voor Apex Legends was het gebrek aan gamemodes. Het lijkt onwaarschijnlijk dat dit zo blijft en enkele dataminers denken al te weten wat er nog gaat komen. Zij kwamen namelijk diverse verwijzingen naar nieuwe gamemodes, nieuwe Legends en wat cosmetische dingetjes tegen in hun speurtocht door de code.

Een interessante vermelding was de verwijzing naar een Survival Mode. Hoe deze mode precies in zijn werk zou moeten gaan is niet bekend, maar er zouden wel spectator npc’s in zitten en ook npc’s die je toejuichen en zelfs een aantal emotes gebruiken. Tot slot zou er ook een killcam toegevoegd gaan worden aan deze mode.

Behalve gamemodes werden er ook aanwijzingen voor nieuwe Legends gevonden. De eerste is Octane. Hij (of zij) zou een soort stimpack bij zich dragen, maar er is verder niet bekend hoe dit dan zou moeten werken. De tweede is Wattson en zijn skill zou een inzetbare Tesla Trap zijn. Ook hier geldt dat het niet bekend is hoe dit zou moeten gaan werken.

Tot slot werden er ook aanwijzingen gevonden die over solo en duospel gaan. Momenteel is het namelijk alleen mogelijk om in squads van drie te spelen en spelers vragen massaal om de optie om alleen of met duo’s aan de slag te kunnen.

Of alle benoemde dingen ook daadwerkelijk in de game komen te zitten of dat het om geschrapte ideeën gaat is niet bekend, maar ergens in maart komt er wel nieuwe content naar Apex Legends. Nog even afwachten dus.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments