Nieuwe game The Bradwell Conspiracy is aangekondigd

Af en toe gebeurt het eens dat je voor het eerst iets hoort over een nieuw aangekondigde game en dat je denkt: “dat zou wel eens heel tof kunnen worden”. The Bradwell Conspiracy is zo’n titel.

Na een explosie tijdens een fundraiser voor het Stonehenge museum wordt je wakker in een verborgen, ondergronds complex. Gedesoriënteerd wordt je wakker en ga je op zoek naar een manier om te ontsnappen. Al snel kom je Amber, een andere overlevende, tegen aan de andere kant van een afgesloten deur. De enige manier om te ontsnappen is door samen te werken en elkaar foto’s te sturen van de omgeving waarin je zit. Maar terwijl je steeds verder komt in dit geheime complex wordt het steeds duidelijker dat er een vreselijk geheim verborgen zit.

The Bradwell Conspiracy wordt gemaakt door Bossa Studios, een studio die bestaat uit diverse ex-medewerkers van grote studio’s die onder andere gewerkt hebben aan Batman, Assassin’s Creed Origins, Tomb Raider en Alien: Isolation. Talent genoeg dus.

Features

  • Een meeslepend verhaal in first person
  • Een NPC relatie zoals nooit eerder vertoond door middel van fotoberichten
  • Een originel 3D-printing gameplay mechanic om diverse puzzels mee op te lossen
  • Een unieke Brutalist artstyle met gedetailleerde en interactieve omgevingen
  • Een rijke gamewereld vol met geheimen en lore
  • Een illustere cast van voice actors om de wereld tot leven te brengen

Ik persoonlijk vind het allemaal best interessant klinken en ik ben ook heel benieuwd hoe ze dat communiceren met foto’s in de puzzels willen verwerken. Wanneer de game uit moet komen is niet precies bekend, maar de planning is nog ergens dit najaar. We gaan hem in de gaten houden.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments