Nieuwe Forts en Athena Voyages in seizoen 6 van Sea of Thieves

Op 10 maart 2022 start alweer het 6e seizoen van Sea of Thieves. Wat mogen we verwachten?

Aanstaande donderdag gaat er weer een nieuw seizoen in Sea of Thieves van start. Uiteraard komt het nieuwe seizoen met een gloednieuwe Plunder Pass waarmee een heel scala aan cosmetics vrijgespeeld kunnen worden. Ook de planken van het Pirate Emporium worden, voor de fashion diva’s onder ons, weer van nieuwe items voorzien.

Met de komst van seizoen 6 worden er ook een aantal nieuwe voyages geïntroduceerd. Zo worden er Phantom-filled Sea Forts toegevoegd. Deze Forts zijn op 6 verschillende plekken in de Sea of Thieves te vinden en moeten met een korte speelduur te veroveren zijn. Daarnaast zouden de Forts gebruikt kunnen worden om te verdedigen en tropische feestjes te organiseren. Ideaal voor de role players onder ons.

Ook kun je vanaf de tweede helft van seizoen 6 met nieuwe Athena Voyages aan de slag. Hier weten we nog niet zo veel over, maar de eerste beelden in bovenstaande trailer maken in ieder geval wel nieuwsgierig.

Vanuit XBNL zullen we de start van seizoen 6 traditiegetrouw samen met jullie vieren. In de loop van komende weken mag je dan ook een nieuwe Tavern Talk van ons verwachten. Stay tuned!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments