Tijdens de Active Time Page 4.0 broadcast heeft Final Fantasy XV Game Director Hajime Tabata nieuwe informatie vrijgegeven over de game en daarnaast liet hij ook footage zien van zowel de Xbox One versie, als de PS4 versie van de game.

Japan is nou niet extreem gek op Xbox One, dus het is al heel wat dat we Xbox One beelden hebben gekregen. Het betreft hier misschien maar een paar minuten, terwijl we meer dan 40 minuten aan PS4 footage te zien krijgen, maar dat mag de pret niet drukken. Daarnaast lijken beide versies identiek aan elkaar te zijn en dat is altijd mooi natuurlijk. Tabata liet weten dat de demo ongeveer drie uur zal duren voor de story playthrough, maar uiteraard kan dit nog veel langer duren als je alles gaat verkennen aangezien dit een open world game is.

Mocht je voor de digitale versie van Final Fantasy Type-0 HD gaan, dan zal de demo de eerste twee maanden na release verkrijgbaar zijn en daarna niet meer. In fysieke exemplaren van de game zullen er maar een beperkt aantal een code bevatten voor de demo. Tabata heeft ook laten weten dat de demo van Final Fantasy XV niet 1080p/30fps is, maar dat ze hier nog wel steeds naar streven. Final Fantasy Type-0 HD komt in de VS uit op 17 maart en 20 maart in Nederland op Xbox One.

Xbox One gameplay begint op 24:37 en PS4 gameplay begint als je gewoon op de play knop drukt.

 

 

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties