Nieuwe DLC voor Vampire Survivors aangekondigd

Tijd voor een feestje want de oh zo simpele, maar verslavende game Vampire Survivors krijgt nieuwe DLC!

Dat Vampire Survivors een grote game is geworden mag gezegd worden. De game won recent nog de BAFTA award voor beste game en ook binnen onze community wordt de game nog dagelijks gespeeld en/of ontdekt. En gelukkig zijn we nog niet klaar met de game!

In de tweede DLC genaamd Tides of the Foscari mogen we weer op pad om nieuwe monsters te verslaan. Dit doen we in een fantasie verhaal gebaseerd op fantasie. Uhh, oké.. Daarnaast wordt verwezen naar een fighter, mage en thief. Gezien er acht nieuwe karakters worden geïntroduceerd zal dit slechts een gedeelte zijn van dit nieuwe hoofdstuk.

Daarnaast krijgen we een nieuwe map die bossen, heuvels en bergen zal bevatten. Het belangrijkste bos heet The Great Forest en zal leiden naar de Foscari Academy. Hier leert men om hun krachten te beheersen en verbeteren. De academie heeft generaties lang strijders opgeleid en kent meerdere afdelingen met elk hun eigen voordelen. Zo is er The Azure Tower voor heksen en tovenaars die hun spells willen verbeteren. The Crimson Anvil is er voor spelers die de focus op might leggen en dit willen verbeteren. En als laatste hebben we The Amber Sickle die de focus legt op onder andere archery. Hoe we dit allemaal moeten zien is me echt even een raadsel, maar de nieuwe karakters zullen dit vast uitleggen. Het klinkt in ieder geval alsof er meer verhaal in de game gestoken gaat worden.

De DLC komt daarnaast met maar liefst dertien nieuwe wapens en zeven nieuwe soundtracks. Uiteraard betekend dit ook dat de mannen die de game op 100% hebben uitgespeeld weer aan de bak mogen. De DLC voegt namelijk twintig nieuwe achievments toe. En het wachten duurt niet lang meer, want 13 april mogen we met de DLC aan de slag.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments