Nieuwe DLC voor Immortals Fenyx Rising. We zitten er al een tijdje op te wachten. Nou, dat hoeft gelukkig niet meer voor lang. De Myths of the Eastern Realm DLC staat namelijk voor de deur!

Er was al enige tijd de nodige onrust in ons Discord subkanaal van Immortals Fenyx Rising. ‘De nieuwe DLC zou toch 25 februari komen?’. ‘I need this’. Zorgen werden gedeeld. Gisteren kwam dan eindelijk het verlossende bericht. Myths of the Eastern Realm heeft een releasedatum gekregen! De tweede DLC in een reeks van drie DLC pakketten.

Chinese Mythologie

In november 2020 kwam Immortals Fenyx Rising uit. Een game die zeer goed werd ontvangen.

Ubisoft weet met Immortals: Fenyx Rising een uitstekende nieuwe IP neer te zetten. Het team achter Assassins Creed Odyssey heeft een prachtig mythologische setting weten te creëren waarbinnen een interessant verhaal verteld wordt. De gameplay is gevarieerd en kun je zo uitdagend maken als je zelf wilt. Het enig dat je zelf nog even moet doen is de game op je verlanglijstje zetten voor de feestdagen en dan ga je een fantastische kerstvakantie tegemoet.

Conclusie uit de XBNL-review van Immortals Fenyx Rising

Zo enthousiast als we waren over de game, zo gematigd waren we bij het verschijnen van de eerste DLC. In A New God DLC werd de open wereld los gelaten en lag het accent op puzzelen. Een keuze die met gemengde gevoelens ontvangen werd, zoals je wellicht ook in onze review gehoord hebt.

Met de Myths of the Eastern Realm krijgen de spelers in ieder geval de open wereld weer terug. In deze nieuwe DLC volg je een nieuw verhaal dat op Chinese Mythologie geïnspireerd is. Dit keer kruip je in de huid van een nieuwe held. Met Ku ontmoet je andere goden en ‘bevecht je monsters in een verafgelegen land’. Met andere woorden, deze nieuwe DLC lijkt meer het accent op de combat te leggen.

Vanaf 25 maart moet de nieuwe DLC te spelen zijn. Zou je het liefst vandaag al aan de slag willen gaan? Dan hebben we goed nieuws. Als je in het bezit bent van Immortals Fenyx Rising dan kun je al de gratis update spelen. Je kunt namelijk met de quest We Are Not Alone aan de slag. Deze gratis update moet alvast een eerste indruk geven van wat je mag verwachten. Zeker iets om alvast te checken!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments