Batman: Arkham Knight heeft een nieuwe DLC. In dit pakket gaat het onder andere over Catwoman en Robin.

De DLC laat dus inhoud met Catwoman en Robin zien. Maar het hoofddeel bestaat uit Batman v Superman: Dawn of Justice. Als je de season pass hebt gekocht dan kan je nu eindelijk als Ben Affleck’s Batman spelen en in zijn Batmobile door Gotham heen toeren. Voor alle andere fans is deze DLC volgende maand los te koop.

Dit Batman v Superman Batmobile pack bevat de Batsuit en Batmobile uit de film “Batman v Superman: Dawn of Justice”. Ook heeft het twee nieuwe Arkham Episodes waarbij je de controle hebt over Catwoman en Robin.

Catwoman’s Revenge vind plaats na de gebeurtenissen in Batman: Arkham Knight en laat de speler wraak nemen op de Riddler. Flip of a Coin geeft je de controle over Robin die de witwas praktijken van Two-Face moet oprollen.

batman_arkham_knight-2[1]

Nog meer content:

Crime Fighter Challenge Pack #4: In dit pakket kan je een aantal Challenge en Predator maps krijgen met in de hoofdrollen Batman, Nightwing, Robin, Catwoman en Azrael. Je kan in dit pakket ook trainen met de FreeFlow Combat en de onzichtbare Predator stealth toevoeging.

WayneTech Track Pack: Test je skills op deze twee geweldige WayneTech themed racetracks.

Robin and Batmobile Skins Packs: Kleed je personage om en race door Gotham City in een Robin Themed Batmobile.

Riddler Themed Batmobile Skin: Een prachtige Riddler skin voor je Batmobile

Gratis updates: Character keuzes in AR Invisible Predator Challenges. GCPD Lockdown 2 AR Challenge Rooms.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments