Nieuwe combat trailer voor Mass Effect Andromeda

Combat oogt heerlijk snel en soepel

Je hebt van die mensen die een bepaalde titel toch wel kopen, alleen al vanwege de naam. Mensen zoals ik met een titel als Mass Effect bijvoorbeeld. Anderen moeten iets meer overtuigd worden. Vandaar dat er steeds meer trailers online verschijnen, zoals deze vette combat trailer van de nieuwe Mass Effect Andromeda.

Ik ga de trailer niet helemaal voor jullie uitpluizen, dat kunnen jullie prima zelf. Wat echter wel direct opvalt, is dat de combat een stuk sneller en soepeler lijkt te zijn dan in de vorige delen. Niet in de laatste plaats dankzij de bewegingsvrijheid die de nieuwe jetpack je gaat geven.

Iets anders dat opvalt is dat je niet vast zit aan een klasse. Waar je in de vorige delen kon kiezen voor bijvoorbeeld Engineer, Biotic of Adept en dan vast zat aan je skillset, kun je hier zelf kiezen welke abilities je gaat upgraden en of je jezelf gaat toeleggen op een bepaalde klasse.

Dit wordt echt zo’n game waarvoor hele massa’s gamers in hun blote reet naar de winkel rennen. Nog maar een maandje wachten!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments