Nieuwe co-op beelden Suicide Squad: Kill the Justice League

Gisteren werden er tijdens de State of Play van Sony nieuwe beelden getoond van de nieuwste game van Rocksteady Studios, Suicide Squad: Kill the Justice League. We zien zelfs co-op beelden en een stukje verhaal.

Na het zien van de trailer ben ik erg positief over het verhaal, de motion capture en de wereld die is gemaakt. Helaas zien we verder alleen maar generieke co-op gameplay waar ik in ieder geval niet warm of koud van word. Het hele principe van het feit dat de Justice League evil is geworden door Brainiac wordt erg goed uitgewerkt. De beroemde Suicide Squad (Harley, Boomerang, Deadshot en King Shark) wordt opgeroepen door Amanda Waller om de voormalige helden neer te halen. We zien Wonder Woman hier voor het eerst verschijnen als één van de helden die niet door Brainiac is beïnvloed. Daarentegen is The Flash wel beïnvloed en die geeft aan dat de helden moeten sterven om de wereld te redden. Kortom, een goede fundering voor een verhaal in de game.

De cutscenes van de trailer zien er echt geweldig uit. De motion capture lijkt top notch te zijn en de sfeer druipt er vanaf. De gameplay is echter iets waar ik mij zorgen over maak. Het is veel schieten, iedereen heeft vliegmogelijkheden en alles is wellicht iets te fast-paced. We zien in games als Sunset Overdrive dat bewegingsvrijheid goed gepaard gaat met snelle schiet actie, maar in dit geval vind ik het een beetje eendimensionaal. Dat is natuurlijk een vooroordeel, want wellicht speelt het gruwelijk soepel en is de actie leuk genoeg om te blijven doen.

Wie weet? De game komt uit op 26 mei dus dan kunnen we er allemaal mee aan de slag.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments