We wilden even wachten met dit artikel tot er wat meer concreet materiaal was over de nieuwe Call of Duty en dat is in zekere zin opgedoken. De nieuwe Call of Duty heet waarschijnlijk Infinite Warfare.

Er schijnt al een titel te zijn aangemaakt op Playstation Network en later werd ook nog een plaatje laten zien van een Legacy editie waar een geremasterde Modern Warfare bij zit. Het betreft een reserveringskaart van de Amerikaanse winkelketen Target. Daar staat tevens ook een release datum bij, 4 november.

Als je alle geruchten bij elkaar optelt, dan schijnen we aankomende dinsdag een onthulling te zien van de game en zal het zich afspelen in de ruimte. We zullen vanzelf ontdekken waar we het gevecht mogen voeren.

callofduty

Het is niet bekend waarom er een remastered Modern Warfare bij de ‘Legacy’ editie zit. Hebben de twee games met elkaar te maken? Of is het een Legacy omdat de games allemaal afstammen van Modern Warfare? Het lijkt er in ieder geval op dat ze hun randomizer hebben aangezet en dan gewoon ‘Warfare’ er achter plakken, want stel je voor dat je creatief doet met je titels… dat kan natuurlijk niet.

callofduty4

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments