Nieuwe Black Panther en Captain America game aangekondigd

Op de showcase van Disney en Marvel werd er ineens een game aangekondigd die je niet per se zou verwachten. Het gaat namelijk om Captain America en Black Panther tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Zoals je in de teaser hierboven kunt zien, speelt het zich af in Parijs en komt terreurorganisatie Hydra ook om de hoek kijken. De teaser suggereert dat Captain America en de koning van Wakanda lijnrecht tegenover elkaar komen te staan. Het verhaal lijkt een alternatieve tijdlijn te zijn van hetgeen wat wij kennen uit de films.

Op het eerste oog denk je ‘leuk, ik ben benieuwd, we weten nog weinig’, maar dat valt wel mee. Als je er dieper in duikt, dan zie je dat de game wordt gemaakt door Skydance New Media en dat is de studio van Amy Hennig. Wie is Hennig? Zij is de schrijver van de Uncharted series van Playstation en Legacy of Kain van vroeger. In 2021 was al bekend dat zij zou werken aan een ”narrative-driven, blockbuster action-adventure game” van Marvel met een compleet eigen verhaal. Dat is dus deze game! We mogen dus in ieder geval een goed verhaal verwachten en niet puur actie zoals Marvel’s Avengers.

Het verhaal is dus een alternatieve tijdlijn waar we T’Challa in de jaren ’40 zien van de 20e eeuw. Hoewel de trailer suggereert dat het Captain America tegen Black Panther is, kan het ook juist een duo zijn die tegen Hydra strijdt.

Tot nu toe heeft het project nog niet eens een naam, maar gezien Hennig aan het roer staat, is de de interesse zeer zeker gewekt!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments