Nieuwe beelden van Skate, maar nog lang niet klaar

Er komt eindelijk een nieuwe skate game aan, maar dat wisten we al een tijdje. We hebben weinig gezien behalve pre-alpha beelden en daar haken de ontwikkelaars nu mooi op in.

Skate is één van mijn favoriete franchises. Lekker met je skateboard in een virtuele wereld trucjes maken met heerlijke muziek op de achtergrond. Het is maar goed dat alles virtueel is want zelf kan ik er helemaal niks van. Het derde deel van Skate is later uit gegroeid tot een halve cultgame omdat de ragdoll physics en de ongelukken nou eenmaal grappig zijn om te streamen. Het was dan ook (en is nog steeds) een hit op Twitch.

Maar een vervolg op Skate 3 is jaren niks over gezegd. Nu komt er een soort van reboot van de serie in de vorm van Skate en hierboven zie je beelden van de ontwikkeling, maar ook een glimps van wat het gaat worden. Er komt enorm veel nadruk op multiplayer en bewegingsvrijheid. Dat is natuurlijk een goede combo met de ragdoll physics. Ik hoop alleen dat het multiplayer component optioneel is, want ik heb geen zin om constant andere spelers te zien in mijn wereld. Er zal wel weer een microtransactie component in zitten waar je allerlei pakjes kunt kopen voor je skater en een rond skatende aap met een neonverlichte helm in zijn onderbroek haalt mij dan een beetje uit mijn eigen wereld.

Het is onbekend wanneer de game komt. Hopelijk wordt het een enorm succes.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments