Nieuwe beelden van Battlefield V update tonen woeste jungle

Battlefield V wordt altijd nog prima ondersteund met gratis updates of ‘Chapters’. Dit keer is het tijd voor Chapter 6: Into the jungle.

De nieuwe map van de update brengt je naar de Salomonseilanden (ligt ten noordoosten van Australië) en gooit je ook diep in de jungle. In de Tweede Wereldoorlog waren de Japanners daar gestationeerd. De geallieerden vallen, ook in deze map, de Japanners aan via bestormingen van de stranden. Je kent deze regio waarschijnlijk wel van Battlefield 1942 waar het vooral draaide om de Battle of Guadalcanal (inmiddels een klassieke map voor de Battlefield fans van het eerste uur). Dat is een campagne waar het belangrijk was om een gedeelte van de Pacifische regio over te nemen voor de geallieerden en was tevens ook één van de eerste grote bewegingen van de geallieerden in het algemeen.

De map kan is beschikbaar voor Breakthrough, conquest, squad conquest en team deathmatch. Er zitten ook weer extra cosmetische items en wapens bij deze update. Deze kan je o.a. tijdens de eerste paar weken vrijspelen met de Tides of War. Denk aan het wapen Type 11-MG voor de support-klassen en de M2 Carbine voor de assault spelers. Daar komt nog een M1A1 Bazooka bij en de nieuwe Lunge mine waarmee spelers naar hun tegenstanders rennen met een mijn op een stok (je moet toch wat).

Er komen ook elite soldaten beschikbaar zoals Misaki Yamashiro, Steve Fisher en Akira Sakamoto. Yamashiro kan je vrijspelen door level 40 te bereiken gedurende de periode van de chapter. Het lijkt er op dat je voor Fisher en Sakamoto moet betalen…

Into the Jungle is een gratis toevoeging voor Battlefield 5 en is vanaf 6 februari 2020 beschikbaar!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments