Quantum Break heeft een aardige hype gecreëerd en developer Remedy is veel van plan met deze game. Steeds meer nieuws komt er naar voren en nu is er een video verschenen waarin meer uitgelegd wordt over de gameplay met, jawel, begeleidende beelden van de game! 

quantum-break-gamescom-2015-0804-02-1280x720

Er is namelijk een video verschenen waarin Ellen van Xbox On gameplay-beelden laat zien en uitlegt wat je zoal kunt doen met Jack Joyce’s gave de tijd te manipuleren en hoe de wereld van Quantum Break er uitziet. Ook is te zien hoe de motion capture is gedaan en het oogverblindende resultaat. Microsoft heeft bevestigd dat de beelden echt vanaf een Xbox One komen. Ook wordt er stilgestaan bij de physics tijdens het spelen en hoe je er je voordeel mee kunt doen.

QB 1

Verder is nog te horen hoe geluid een belangrijke element is in de game, zeker wanneer je speelt met de tijd. Dit is indrukwekkend gedaan en een lust voor het oor. Dus niet alleen visueel weet Quantum Break indruk te maken maar ook het geluid is fenomenaal. Wacht niet langer zou ik zeggen en ram op de play knop (mocht je dat al niet gedaan hebben)!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments