In de afdeling ‘ik vertel jullie eigenlijk niks nieuws’ hebben we er weer eentje bij. Battlefield krijgt een nieuwe uitgave.

Vandaag liet EA weten dat er een nieuwe Battlefield aan gaat komen. Ja, duh. Maar goed, wij hadden al eerder wat zaken gelekt over deze nieuwe BF. Meer dan EA vandaag liet weten alvast. Wat weten we dan nu wel?

Dat we weer een game krijgen waarin we alle aspecten van oorlog kunnen naspelen. En dat er een mega-groot team met de game bezig is. Het is niet alleen DICE maar ook Criterion, DICE Los Angeles en Electronic Arts Gothenberg die samenwerken aan de ‘grootste Battlefield game ooit’.

We zijn in de dagelijkse playtesting bezig op dit moment. Bijschaven, in balans brengen en de best mogelijke Battlefield game maken. Dit is een moedige stap moet ik je vertellen. Het is alles in Battlefield waar we van houden en het brengt het geheel naar een volgend level. Epische schaal. All-out oorlog. Gek, onverwachte momenten. Vernielingen die de game veranderen. Grote slagen gevuld met meer spelers en chaos dan ooit tevoren. Dat alles tot leven gebracht met de kracht van next-gen consoles en pc’s

DICE boss Oskar Gabrielson

Dit laatste wijst erop dat we misschien deze Battlefield niet op de old-gen gaan zien verschijnen. De eerste tekenen dat we afscheid gaan nemen van de Xbox One?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments