Op de redactie loopt al een weddenschap over de nieuwe Assassin’s Creed en dat het in Egypte zou plaatsvinden. Dat zou met ‘Empire’ zomaar eens kunnen gebeuren als je het gelekte plaatje bekijkt.

Het gaat hierom.

acegypt

Waar kijken we naar? Het gaat hier om een wireframe, een soort prototype skelet van het in-game menu inclusief een render van wat het zou worden. We zien duidelijk een piramide en rechtsboven Assassin’s Creed Empire. We zien ook E-store en crafting verschijnen. Krijgen we weer micro-transacties (sowieso, het is Ubisoft)?

Assassin’s Creed zal zichzelf vernieuwen

Volgens mij was het hele plan van Assassin’s Creed om de formule te wijzigen en de tijd te pakken om zichzelf opnieuw uit te vinden. Het zou meer om een ‘Witcher gevoel’ gegaan qua progressie en gevechten, als we bepaalde geruchten mogen geloven. Ik ben zelf nog niet overtuigd. Wel dat het in Egypte gaat afspelen, maar niet dat het compleet anders zal worden of ineens stukken beter. Ik vind bijvoorbeeld Syndicate al een stuk beter dan Unity en hopelijk zal dus Empire wederom een verbetering zijn.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments