Het is altijd een feest als je Xbox One aangeeft dat je een update moet draaien. Soms sloopt het je console maar dit keer voegt het een leuke nieuwe functie toe.

Xbox One Preview Members hebben een nieuwe update gekregen, dit berichtte wij gisteren in dit artikel. Naast alle genoemde punten viel mij iets op aan het Xbox Preview Dashboard. Er is namelijk rechtsonder een nieuwe tegel bijgekomen, de tegel “Beta Games and Apps”. Via deze app kan je direct preview builds van apps en games downloaden. Voorheen was dit nogal omslachtig en kreeg je veelal een bericht van Xbox met een code die je kon redeemen. In deze app kun je direct de preview apps en games zien en downloaden, zonder een code te moeten invoeren. Druk gewoon op “redeem” en de app of game wordt direct gedownload.

beta games and apps

Op dit moment staat er slechts één app in de preview app, de Community Calender. Deze app is zoals je ongetwijfeld al dacht, een kalender van en voor de community. In deze app staan evenementen die je als gamer interessant zult vinden. Categorieën zoals “Free Stuff” vindt je vast leuk of “Livestreams” zodat je weet wanneer Xbox weer eens een ID@Xbox stream gaat uitzenden. De app zal maandelijks worden gesponsord door een game, wat je hier van moet vinden laat ik in het midden. Het is in ieder geval leuk bedacht, en ik zal er zeker gebruik van gaan maken.

community calender

Woohoo! Free stuff
Woohoo! Free stuff
Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties